CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, March 13, 2012

Tak keruan

Dah lama rasanya tak update di sini, banyak perkara yang jadi akhir2 ni.....terlalu sibuk dengan urusan duniawi terkadang lalai dengan urusan akhirat..Ya Allah..aku tahu aku dah jauh darimu..bantulah aku kembali padamu Ya Allah.....seaakan aku mengerti setiap kali aku jauh darimu Ya Allah, setiap kali itulah aku akan di timpa masalah,...betulla kata bijak pandai..kalau kita ada masalah dengan orang, mesti kita ada masalah ngan Allah..dan terbukti padaku...terlalu banyak rasanya masalah aku dengan Penciptaku....

Terfikir, aku rasa aku tak ada masalah ngan orang lain, maybe orang lain yang ada masalah ngan aku.....hakikatnya dan kebiasaannya....tapi ye la..sebagai manusia normal...memang begitula...

The Lates, my huby datang berbincang , nak apply bahagian lain (audit ) di FELDA HOLDING..tapi .....macamana dengan aku..sampai bila nak duduk jauh....banyak yang kene fikir..tapi kalau x pindah , sampai bila nak duk bawah orang yang sangat kejam....Ya Allah bantulah kami membuat keputusan....ami dah tak tahu dah macammana..bukan berputus asa, kerana kami yakin akan ada jalan penyelesaiannya yang Allah berikan..cuma,mohon pada Mu Ya Allah...bantulah kami dengan jalan penyelesaian yang terbaik untuk kami.....

Apa pun yang terjadi, aku redho kerana inilah ketentuannya........


1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete